lauantai 24. marraskuuta 2012

Rocky road suklaa


Olen himoinnut tätä herkkua jo pitkään, kun olen törmäillyt ohjeisiin blogeissa. Nyt tuli toteutuksen aika ja  tulos oli kyllä todella herkullinen. Tästä tulee varmasti meidän perheen vakkariherkku! 

Suklaan sekaan voi laittaa mitä vaan haluaa, itse laitoin pieniä vaahtokarkkeja, suolattuja cashewpähkinöitä karkeana rouheena, valkosuklaata tosi karkeana rouheena ja konvehtirasian loput palasteltuna. 

Sulatin maitosuklaan ja lisäsin sekaan kaikki muut aineet. Laitoin sen verran muita että tuli "paksu töhnä", se kaadettiin leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja tasoiteltiin vähän littanammaksi. Annoin levyn jäähtyä viileässä pari tuntia ja leikkasin parin haukkauksen kokoisiksi paloiksi.

1 kommentti:

  1. Hei! Seikkailin netissä ja vastaani tuli tää sun blogi.... vaikutti mielenkiintoiselle ja niinpä jäin koukkuun :) Kiinnostuneena jään seuraamaan, mitä kaikkea ihanaa saat aikaan :D
    Noita namuja minäkin oon suunnitellu tehdä... jäänyt vielä suunnittelun asteelle, mutta ehkä mä tässä ennen joulua... näyttivät herkullisilta :DDD

    VastaaPoista