lauantai 5. lokakuuta 2013

Tuplasuklaacookies

20-25 kpl

150 g voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 muna
3 dl jauhoja
0,5 tl leivinjauhoja
0,5 tl soodaa
0,5 tl suolaa
2,5 d paloiteltua suklaata (valko ja tummaa appelsiinisuklaata)
(50 g valkosuklaata koristeluun)

Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi suklaapalat. Ota esim. kahdella lusikalla lihapullan kokoisia kökkäreitä leivinpaperille pellille, jätä reilut välit. Omalle pellilleni mahtuu 14 - 16 keksiä. Paista 200 asteessa 10-12 munuuttia, kunnes keksit ovat reunoilta vaaleanruskeita. anna jäähtyä pellillä. Koristele halutessasi jäähtyneet keksit valkosuklaarannuilla.

2 kommenttia:

  1. Wau miten ihastuttavaan blogiin tupsahdin. Etsiskelin sammalkoristeita ja googlasin suloiseen tähtikoristeeseen jonka olet taiteillut. Mahtava tämä kuvausrekvisiittakin vielä♥.
    Muita kivoja askarteluja löytyi yllinkyllin; kaarnasydämet ja huovutukset, kakkuihanuuksista puhumattakaan.
    Kaikkia hyvää ja kaunista päiviisi ja ihana kun on tämänkaltaisia bloggareita.
    Saanhan laittaa blogisi oman blogini ihanat blogit -listaan?
    Terveiset Pajupirtin Kaisalta

    VastaaPoista
  2. Heippa kaisa! Ihanaa kuulla että viihdyit blogissani. Taas syksyn edetessä tulee varmasti lisää askasteluja ja käsitöitä sekä myös leivontoja päiviteltyä. Tottakai saat laittaa blogini omaan listaasi, se olisi kunnia :)
    terveisin Leena

    VastaaPoista